Ajurvita – ajurveda za vsak dan. Odkrijte čudežno moč narave za vsak dan.

Ajurveda v svojem izročilu o prehrani poudarja pomen 6 okusov (sladko, slano, grenko, trpko, pekoče, kislo) in vključevanje le teh v vsakodnevni jedilnik. Vsak izmed njih je pomemben za doseganje harmoničnega in vitalnega življenja, vendar pa je nam najljubši sladek – madhura, saj ga povezujemo z ljubeznijo, srečo, veseljem in sočutjem. Te kvalitete želimo prek naših izdelkov, nasvetov, delavnic in receptov prenesti tudi v vaše življenje.

Ajurvita (prej MadhuraVita) tako v svojem bistvu pomeni sladko življenje, polno topline, radosti in lepih trenutkov. Za doseganje tega združujemo modrosti Vzhoda in Zahoda ter jih prelivamo v napotke in izdelke za zdrav življenjski slog. Pri svojem delovanju upoštevamo načela ajurvede, hkrati pa se zavedamo pomena tradicije. V skladu s tem oživljamo tradicionalne recepte in jih ponujamo v novi preobleki, primerne za naš prostor in čas.

Vsi naši izdelki so zasnovani po načelih: lokalno, sezonsko in ekološko ter po meri različnim tipom posameznikov in njihovim potrebam. Uporabljamo zgolj najboljše ekološke sestavine in skrbimo, da je vsak izdelek ročno pripravljen s skrbnostjo in ljubeznijo. Za vas ustvarjamo harmonična kulinarična doživetja in stremimo k temu, da vam ponudimo zgolj najboljše.

Naj bo življenje polno prijaznih besed, mehkih dotikov, čistih barv, opojnih vonjav, novih okusov in lepih trenutkov. Naj bo življenje sladko!