V vas prevladujeta energiji etra in zraka, ki skupaj ustvarjata gibanje, kar je tudi gonilna sila v vašem življenju. Vedno ste pripravljeni na nove izzive in dogodivščine! Prekipevate od kreativne energije, odlikujeta pa vas tudi zmožnost hitrega učenja in prilagodljivost. Vaša odprta in  komunikativna narava vam pomaga pri spoznavanju novih ljudi in sklepanju prijateljstev. Vendar pa lahko preveč Vata doše vodi do občutkov nestabilnosti, živčnosti in nemira ter slabšega vsesplošnega počutja ali izčrpanosti.

Ne pozabite, da vsak od nas v sebi nosi edinstveno mešanico vseh treh doš, prav razmerje med njimi pa je to, kar nas dela posebne. Vse doše so si med seboj enakovredne, nobena ni boljša od druge. Poznamo le uravnotežene in neuravnotežene doše, cilj pa je doseči harmonijo energij v telesu.

Prehrana igra pomembno vlogo pri doseganju došičnega ravnovesja in izražanju vaših najboljših lastnosti! Za harmonično in vitalno počutje smo za vas pripravili linijo ajurvedskih jedi in napitkov, ki so posebej prilagojeni posameznim došam.