Brezplačna e-knjižica: Vroči napitki za mrzle dni

Zadnji tedni v letu so najboljši čas za sladko razvajanje . Tako pravi tudi ajurveda.

Leto zaključujemo v Vata obdobju, ki je izredno občutljiva tako na stres, kot tudi na mraz. V mrzlih jesensko-zimskih dneh je zato pomembno, da nam je dovolj toplo ter da uživamo jedi, ki bodo pomirile tudi naš um. Sem spadajo tudi vroči napitki.

Izmed vseh okusov je prav sladek tisti, ki nas okrepi in pomiri, zato si lahko v tem času lahko brez slabe vesti občasno privoščimo sladko razvajanje. Kljub temu pa bodimo pozorni, da ne uživamo preveč rafiniranega sladkorja, raje posezimo po naravnih sladilih, kot so suho sadje, med ali javorjev sirup.

Ker vemo, da je ob vseh dobrotah, ki nas čakajo v prazničnih dneh, včasih težko v svoje obroke vključiti tudi bolj vitaminsko bogato hrano, kot sta sadje in zelenjava, smo tokrat za vas pripravili prav posebno knjižico receptov: Vroči napitki za mrzle dni. 

5 okusnih, prazničnih in naravno sladkih ajurvedskih napitkov, ki vas bodo pogreli v mrzlih dneh ter razvajali vaše brbončice, hkrati pa v sebi skrivajo tudi dobro merico vitaminov. Naj vas nekoliko nenavadne sestavine ne odvrnejo – zagotavljamo vam, da boste uživali prav v vsakem receptu .

Brezplačna e-knjižica Vroči napitki za mrzle dni

Prijavite se na e-novičke in prejmite 5 veganskih ajurvedskih receptov za okusne napitke s skrivno sestavino! 

Comments are closed.