V vas so enakomerno zastopane vse tri doše, kar je prava redkost! Uravnoteženost vseh petih elementov, etra, zraka, ognja, vode in zemlje, vam pomaga pri ohranjanju dobrega počutja! V vas je prisotna prava mera dinamičnosti, ambicij in premišljenosti, zato se znajdete v vsaki situaciji. Polni ste življenjskega zagona in energije, ki ju znate pravilno usmeriti k doseganju ciljev in reševanju problemov.

Ne pozabite, da vsak od nas v sebi nosi edinstveno mešanico vseh treh doš, prav razmerje med njimi pa je to, kar nas dela posebne. Vse doše so si med seboj enakovredne, nobena ni boljša od druge. Poznamo le uravnotežene in neuravnotežene doše, cilj pa je doseči harmonijo energij v telesu.

Prehrana igra pomembno vlogo pri nadaljnjem ohranjanju došičnega ravnotežja. Za harmonično in vitalno življenje še naprej, smo za vas pripravili linijo ajurvedskih jedi in napitkov, posebej prilagojenim posameznim došam. Da bodo vaše pozitivne lastnosti še naprej sijale tako močno, vam priporočamo, da se pri izbiri ravnate po letnih časihjeseni in zgodaj pozimi posegajte po živili primernih za Vata došo, pozno pozimi in zgodaj spomladi dajte prednost Kapha pomirjujoči hrani, poleti pa naj na vašem krožniku prevladujejo živila, ki pomirjajo Pitta došo.