BIO funkcionalni napitek Nektar modrosti ter BIO ajurvedska začimbna kava Premium. Oba izdelka vsebujeta gotu kolo in ašvagando, adaptogena, ki se v ajurvedi uporabljata za izboljšanje koncentracije in razjasnitev misli.

 

Funkcionalni napitek za razsvetljen dan z adaptogenimi zelišči in začimbami bo navdušil izbira za vse, ki iščete blagodejen in okusen način za izboljšanje vašega miselnega toka.

 • Za bister um: ašvaganda in gotu kola po ajurvedski tradiciji pomagata pri izboljšanju koncentracije in razjasnitvi misli.
 • Pomiritev in lajšanje stresa s pomočjo melise, ki se uporablja za pomiritev pri nemiru (1). Dodatno podporo nudi ašvaganda, ki jo ajurveda uporablja za vzpostavitev notranje harmonije v stresnih situacijah.
 • Z ajurvedskimi začimbami za vesele želodčke: izdelku je dodana posebna mešanica začimb, ki se v ajurvedi uporablja za harmonizacijo prebave.
 • Brez dodanega sladkorja** in konzervansov: napitek ne vsebuje konzervansov ali dodanega sladkorja, sladkan je samo z suhimi datlji, zato ga lahko uživate brez skrbi
 • Ekološke sestavine: vsi naši izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Ajurvedska začimbna kava Diši po kavi premium je popolna izbira za vse, ki iščete blagodejno in okusno alternativo običajni kavi z dodatnimi koristmi za telo in um. Naj vas kot vaša sopotnica skozi cel dan podpira pri mentalnem delu, ki potrebuje osredotočenost!

 • Brez kofeina: začimbna kava Diši po kavi premium temelji na cikoriji, kar pomeni, da ne vsebuje kofeina in vam omogoča, da uživate v okusu kave brez neželenih učinkov kot so notranji nemir in nihanje energije.
 • Na osnovi brezglutenskih sestavin**: cikorija, ki je osnova tega kavnega nadomestka ne vsebujeta glutena, zato je izdelek primeren tudi za tiste, ki se mu izogibate** (lahko vsebuje sledi glutena).
 • Za bister um: ašvaganda in gotu kola po ajurvedski tradiciji pomagata pri izboljšanju koncentracije in razjasnitvi misli.
 • Prijetnega okusa: cikorija v kombinaciji z začimbami poskrbi za prijeten okus, ki spominja na pravo kavo.
 • Ajurvedske začimbe za vesele želodčke: izdelku je dodana posebna mešanica začimb, ki se v ajurvedi uporablja za harmonizacijo prebave.
 • Za notranje ravnovesje: naša ajurvedska začimbna kava deluje harmonično, zato jo lahko uživate tudi zvečer brez kakršnih koli skrbi.
 • Ekološke sestavine: vsi naši izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Vsakodnevni izzivi in stres nas vodijo do porušenega notranjega ravnovesja kar se lahko izrazi kot nespečnost, vznemirjenost, oslabljen imunski sistem, hormonsko neravnovesje in vsesplošno slabo počutje. Adaptogeni kot so maca, ašvaganda in gotu kola so rastline, ki se tradicionalno uporabljajo za ponovno vzpostavitev notranje harmonije v nepredvidljivih  situacijah. Funkcionalni napitki z dodanimi adaptogeni širokega spektra delovanja in brez dodanega sladkorja so po ajurvedski tradiciji skrbno pripravljeni tako, da vas podpirajo v različnih trenutkih vašega vsakdana.

NETO KOLIČINA:  Nektar modrosti 130 g (cca. 20 skodelic) + Ajurvedska začimbna kava premium  150 g (cca. 28 skodelic)

Kontrolira SI EKO 001
Kmetijstvo EU/izven EU

**Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

Sledenje univerzalnim načelom ajurvede ima lahko številne pozitivne učinke na vaš vsakdan. Z uporabo naravnih sestavin in začimb, ajurveda ponuja celosten pristop k ohranjanju vitalnosti. Naši izdelki so skrbno pripravljeni v skladu z njenimi načeli in vam omogočajo, da to starodavno modrost na preprost način vključite v svoje vsakdanje življenje. Preizkusite jih sami in odkrijte naravno moč ajurvede!

 

Več

Priprava, sestavine in povprečna hranilna vrednost so navedene pri posameznih izdelkih.