BIO funkcionalni napitek Čarobni kakav ter BIO ajurvedska začimbna kava Energise. Oba izdelka vsebujeta maco, adaptogen, ki se tradicionalno uporablja za več dinamičnosti in elana ter dvig energije, k čemur dodatno pripomore dodatek kakava.

 

Funkcionalni napitek za energičnost in elan z adaptogenimi zelišči in začimbami je popolna izbira za vse, ki si želite, da je vaš dan poln elana in dinamike.

 • Več energičnosti in elana z dodatkom mace, ki velja za adaptogen in se tradicionalno uporablja za dvig elana in energičnosti.
 • Notranja harmonija z ašvagando, ki se v ajurvedi kot adaptogen uporablja za vzpostavitev notranje harmonije v stresnih situacijah.
 • Manj utrujenosti in izčrpanosti zahvaljujoč z magnezijem bogatemu kakavu.
 • Podpora mišicam in živčnemu sistemu, kot posledica naravno prisotnega magnezija v kakavu (1). 
 • Z ajurvedskimi začimbami za vesele želodčke: izdelku je dodana posebna mešanica začimb, ki se v ajurvedi uporablja za harmonizacijo prebave.
 • Brez dodanega sladkorja** in konzervansov: napitek ne vsebuje konzervansov ali dodanega sladkorja, sladkan je samo z suhimi datlji, zato ga lahko uživate brez skrbi.
 • Ekološke sestavine: vsi naši izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Ajurvedska začimbna kava Diši po kavi energiseje popolna izbira za tiste, ki iščete blagodejno in okusno alternativo običajni kavi za energično jutro. Začnite dan polni pozitivne energije, umirjeni, sproščeni in pripravljeni na nove izzive.

 • Na osnovi brezglutenskih sestavin**: cikorija, ki je osnova tega kavnega nadomestka ne vsebujeta glutena, zato je izdelek primeren tudi za tiste, ki se mu izogibate** (**lahko vsebuje sledi glutena).
 • Za energičen začetek dneva: dodatek mace in kakava vam da energičnost in elan ter vas pripravi na vsakodnevne izzive.
 • Bogatega okusa: dodatek kakava, rožičeve moke in začimb prispeva bogat okus s prijetno aromo, ki bo navdušil tudi največje ljubitelje (prave) kave.
 • Ajurvedske začimbe za vesele želodčke: izdelku je dodana posebna mešanica začimb, ki se v ajurvedi uporablja za harmonizacijo prebave.
 • Ekološke sestavine: vsi naši izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Vsakodnevni izzivi in stres nas vodijo do porušenega notranjega ravnovesja kar se lahko izrazi kot nespečnost, vznemirjenost, oslabljen imunski sistem, hormonsko neravnovesje in vsesplošno slabo počutje. Adaptogeni kot so maca, ašvaganda in gotu kola so rastline, ki se tradicionalno uporabljajo za ponovno vzpostavitev notranje harmonije v nepredvidljivih  situacijah. Funkcionalni napitki z dodanimi adaptogeni širokega spektra delovanja in brez dodanega sladkorja so po ajurvedski tradiciji skrbno pripravljeni tako, da vas podpirajo v različnih trenutkih vašega vsakdana.

NETO KOLIČINA:  2x 130 g (2x cca. 20-25 skodelic).

Kontrolira SI EKO 001
Kmetijstvo EU/izven EU

**Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

Sledenje univerzalnim načelom ajurvede ima lahko številne pozitivne učinke na vaš vsakdan. Z uporabo naravnih sestavin in začimb, ajurveda ponuja celosten pristop k ohranjanju vitalnosti. Naši izdelki so skrbno pripravljeni v skladu z njenimi načeli in vam omogočajo, da to starodavno modrost na preprost način vključite v svoje vsakdanje življenje. Preizkusite jih sami in odkrijte naravno moč ajurvede!

 

Več

Priprava, sestavine in povprečna hranilna vrednost so navedene pri posameznih izdelkih.