BIO funkcionalni napitek Rožnate sanje, BIO khirolino Malina & vrtnica, BIO khir Vrtnica & kokos ter BIO čaj Damaščanska vrtnica za sprostitev in pomiritev čutov z nežnim cvetličnim vonjem.

 

Funkcionalni napitek za sladek sen z adaptogenimi zelišči in začimbami je popolna izbira za vse, ki iščete blagodejen in okusen način za notranjo harmonijo in mirne sanje.

 • Sladke sanje s pomočjo ašvagande, ki se v ajurvedi uporablja za miren sen ter za vzpostavitev notranje harmonije v stresnih situacijah.
 • Sprostitev z nežnim vonjem vrtnice, ki ustvarja prijetno vzdušje.
  Z ajurvedskimi začimbami za vesele želodčke: izdelku je dodana posebna mešanica začimb, ki se v ajurvedi uporablja za harmonizacijo prebave.
 • Brez dodanega sladkorja** in konzervansov: napitek ne vsebuje konzervansov ali dodanega sladkorja, sladkan je samo z suhimi datlji, zato ga lahko uživate brez skrbi.
 • Ekološke sestavine: vsi izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Instant žitni obrok z okusom maline in vrtnice je popolna izbira za vse, ki iščete enostaven, zdrav in okusen način za začetek dneva. Poskusite ga in se sami prepričajte o njegovih številnih prednostih!

 • Okusen in hranljiv: instant žitni obrok z okusom maline in vrtnice je poln hranljivih sestavin, ki vam bodo dale energijo za dober začetek dneva.
 • Primeren za otroke in odrasle: izdelek je namenjen tako odraslim kot otrokom, tako da lahko v tem okusnem zajtrku uživa vsa družina.
 • Z ajurvedskimi začimbami z blagim okusom za vesele želodčke: izdelku so dodane skrbno izbrane začimbe, ki se v ajurvedi uporabljajo za harmonizacijo prebave, hkrati pa so dovolj blage, da so všeč tudi otrokom.
 • Enostaven za pripravo: khirolino ne zahteva kuhanja, pripravljen pa je zgolj v treh minutah kar pomeni, da ga lahko uživate kjerkoli in kadarkoli.
 • Brez dodanega sladkorja** in konzervansov: khirolino ne vsebuje dodanega sladkorja, sladkan je samo z suhimi datlji, zato ga lahko uživate brez skrbi.
 • Ekološke sestavine: vsi izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Khir oz. ajurvedski puding se  tradicionalno pripravlja ob posebnih priložnostih, kot so prazniki, festivali, poroke, rojstni dnevi in druga slavja.  Sladek okus kokosa v kombinaciji z dišečo damaščansko vrtnico in kardamomom bo v vašo kuhinjo pripeljal pridih orienta.

 • Okus tradicije: tradicionalna ajurvedska jed z več stoletno zgodovino z novim pridihom.
 • Na osnovi brezglutenskih žit***: koruzni zdrob, ki je osnova tega khirja, ne vsebuje glutena, zato je izdelek primeren tudi za tiste, ki se mu izogibate. Lahko vsebuje sledi glutena.
 • Primeren za otroke in odrasle: izdelek je namenjen odraslim kot otrokom, tako da lahko v tem okusnem zajtrku uživa vsa družina.
 • Z ajurvedskimi začimbami za vesele želodčke: izdelku je dodana posebna mešanica začimb, ki se v ajurvedi uporablja za harmonizacijo prebave.
 • Brez dodanega sladkorja** in konzervansov: izdelek ne vsebuje dodanega sladkorja ali konzervansov. Ob pripravi z ovsenim ali riževim mlekom dobi naravno sladek okus.
 • Ekološke sestavine: vsi naši izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Damaščanska vrtnica slovi po svojem izjemnem vonju in kakovosti ter seveda prijetnem okusu. Vrtnični lističi se uporabljajo za pomiritev, izboljšanje koncentracije in spomina, blažitev nespečnosti ter izboljšanje razpoloženja. V ajurvedi veljajo za začimbo polno življenjske energije, ki pomirja vse tri doše in blagodejno deluje na celotno telo.

Vsakodnevni izzivi in stres nas vodijo do porušenega notranjega ravnovesja kar se lahko izrazi kot nespečnost, vznemirjenost, oslabljen imunski sistem, hormonsko neravnovesje in vsesplošno slabo počutje. Adaptogeni kot so maca, ašvaganda in gotu kola so rastline, ki se tradicionalno uporabljajo za ponovno vzpostavitev notranje harmonije v nepredvidljivih  situacijah. Funkcionalni napitki z dodanimi adaptogeni širokega spektra delovanja in brez dodanega sladkorja so po ajurvedski tradiciji skrbno pripravljeni tako, da vas podpirajo v različnih trenutkih vašega vsakdana.

NETO KOLIČINA:  Rožnate sanje130 g (cca. 20 skodelic) + Khirolino Malina & vrtnica 330 g + Khir Vrtnica & kokos 170 g + čaj Damaščanska vrtnica 10g 

Kontrolira SI EKO 001
Kmetijstvo EU/izven EU

**Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

Sledenje univerzalnim načelom ajurvede ima lahko številne pozitivne učinke na vaš vsakdan. Z uporabo naravnih sestavin in začimb, ajurveda ponuja celosten pristop k ohranjanju vitalnosti. Naši izdelki so skrbno pripravljeni v skladu z njenimi načeli in vam omogočajo, da to starodavno modrost na preprost način vključite v svoje vsakdanje življenje. Preizkusite jih sami in odkrijte naravno moč ajurvede!