BIO instant žitni obrok Khirolino Jabolko & šipek ter BIO funkcionalni napitek Zlati eliksir. Oba izdelka vsebujeta šipek, ki vsebuje veliko vitamina C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in kurkumo, ki je znan antioksidant s protivnetnim delovanjem. 

 

Instant žitni obrok z okusom jabolka in šipka je popolna izbira za vse, ki iščete enostaven, zdrav in okusen način za začetek dneva.

 • Okusen in hranljiv: Naš instant žitni obrok z okusom jabolka in šipka je poln hranljivih sestavin, ki vam bodo dale energijo za dober začetek dneva.
 • Primeren za otroke in odrasle: izdelek je namenjen tako odraslim kot otrokom, tako da lahko v tem okusnem zajtrku uživa vsa družina.
  Z ajurvedskimi začimbami z blagim okusom za vesele želodčke: izdelku so dodane skrbno izbrane začimbe, ki se v ajurvedi uporabljajo za harmonizacijo prebave, hkrati pa so dovolj blage, da so všeč tudi otrokom.
 • Enostaven za pripravo: khirolino ne zahteva kuhanja, pripravljen pa je zgolj v treh minutah kar pomeni, da ga lahko uživate kjerkoli in kadarkoli.
 • Brez dodanega sladkorja** in konzervansov: khirolino ne vsebuje dodanega sladkorja, sladkan je samo z suhimi datlji, zato ga lahko uživate brez skrbi.
 • Ekološke sestavine: vsi naši izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

Funkcionalni napitek za notranjo moč in vitalnost z adaptogenimi zelišči in začimbami je namenjen vsem, ki iščete blagodejen in okusen način za boj proti zunanjim vplivom.

 • Več energičnosti in elana z dodatkom mace, ki velja za adaptogen in se tradicionalno uporablja za dvig elana in energičnosti.
 • Podpora imunskemu sistemu zahvaljujoč šipku in kurkumi: Šipek je bogat vir vitamina C, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, kurkuma pa velja za močan antioksidant s protivnetnim delovanjem.
 • Z ajurvedskimi začimbami za vesele želodčke: izdelku je dodana posebna mešanica začimb, ki se v ajurvedi uporablja za harmonizacijo prebave.
 • Brez dodanega sladkorja** in konzervansov: napitek ne vsebuje konzervansov ali dodanega sladkorja, sladkan je samo z suhimi datlji, zato ga lahko uživate brez skrbi.
 • Ekološke sestavine: vsi naši izdelki imajo BIO certifikat in so pripravljeni izključno iz najboljših ekoloških sestavin.

 

NETO KOLIČINA: Khirolino: 330 g (cca. 6 -7 obrokov) + Funkcionalni napitek Zlati eliksir 130 g (cca. 20 skodelic).

Kontrolira SI EKO 001
Kmetijstvo EU/izven EU

**Vsebuje naravno prisotne sladkorje.

Sledenje univerzalnim načelom ajurvede ima lahko številne pozitivne učinke na vaš vsakdan. Z uporabo naravnih sestavin in začimb, ajurveda ponuja celosten pristop k ohranjanju vitalnosti. Naši izdelki so skrbno pripravljeni v skladu z njenimi načeli in vam omogočajo, da to starodavno modrost na preprost način vključite v svoje vsakdanje življenje. Preizkusite jih sami in odkrijte naravno moč ajurvede!

 

Več

Priprava, sestavine in povprečna hranilna vrednost so navedene pri posameznih izdelkih.